PT

Den perfekta ubildningen för dig som vill skaffa dig en yrkestitel och samtidigt vara behörig för att söka utbildningar på högskola eller universitet!

Utbildningen till personlig tränare genomförs i samarbete mellan ÖG och Sportsgym Scandinavia samt när det är dags för certifiering, Eleiko Exceed Performance.

Du får praktisk och teoretisk utbildning med hjälp utbildade tränare på Sportsgym Scandinavia halva studietiden (1250poäng). Den andra halvan (1250 poäng) innefattar studier på ÖG där du läser de kurser på gymnasiet som ger dig grundläggande behörighet för att studera vidare på högskola/universitet.

På ÖG läser du två ämnen om dagen – ett pass på förmiddagen och ett efter lunch. Långa arbetspass ger möjligheter till varierade arbetsformer, tid att slutföra arbetsuppgifter och tid till reflektion. De långa arbetspassen innebär att du endast läser ett fåtal kurser per termin. Som elev har du tillgång till kursplaneringar, uppgifter och schema via en webbaserad plattform. Du kan enkelt logga in och ta del av detta på skolans datorer eller hemifrån.